Onze lakken en glansgraden

Bij de Sokkelfabriek hebben we verschillende lakken waarmee we je producten kunnen aflakken. Deze lakken hebben elk hun eigen glansgraad. Onze verschillende lakken en glansgraden zijn:

Mat

10 glossunits; Dit houdt in dat er extreem weinig glans in de lak zit. Wanneer je een lichtpunt probeert te spiegelen in de lak zie je enkel een lichtere plek in het oppervlak. Het voordeel van deze lak is dat deze lak extreem hard is en dus ideaal voor sokkels.

40 glossunits; Dit houdt in dat er een matige glans in de lak zit. Wanneer je een lichtpunt probeert te spiegelen in de lak, zie je duidelijk een lichtpunt. Je kunt de contouren van het lichtpunt echter niet uitmaken. Het voordeel van deze lak is dat deze lak extreem hard is en dus ideaal voor sokkels.

90 glossunits; Dit houdt in dat er extreem veel glans in de lak zit. Wanneer je een lichtpunt probeert te spiegelen in de lak zie je precies het lichtpunt en de contouren. Het voordeel van deze lak is dat deze lak extreem hard is en dus ideaal voor sokkels.

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.