Kies uit verschillende afwerkingen

Bij de Sokkelfabriek kun je kiezen uit verschillende soorten afwerkingen. Onze afwerkingen zijn:

  • Gegrond: twee grondlagen.
  • Voorgelakt: twee grondlagen en één vullaklaag, waardoor uw product zeer strak is af te lakken.
  • Afgelakt: twee grondlagen, één vullaklaag en één aflaklaag in de door je gewenste kleur. Voor de verschillende lakken die wij gebruiken, verwijzen wij je door naar deze pagina.
  • Blank gelakt: twee blanke laklagen.

Onze producten kunnen door ons in iedere RAL-kleur worden voorgelakt en afgelakt. De Sokkelfabriek kan de producten aflakken in verschillende glansgraden. Je kunt er ook voor kiezen om gegronde of voorgelakte producten te bestellen, om deze vervolgens zelf af te lakken. Als je voor deze optie kiest, kun je bij ons ook hoogwaardige lakken bestellen. Meer informatie over onze lakken en glansgraden vind je hier.

Professioneel afgelakt door de Sokkelfabriek

 

Wij schilderen ons lijstwerk niet met een kwast of roller, maar werken met professionele aflakstraten in onze fabriek. We hebben daarvoor een team van getrainde spuitmedewerkers in dienst. Voor producten die niet door de spuitstraten passen of die extra aandacht nodig hebben, hebben we een professionele spuitcabine. Hierin worden producten door onze senior spuiter met de hand gespoten.

Doordat wij producten spuiten is het mogelijk om in één gang een laagdikte tot wel 180 mu te realiseren, zonder druipers of lopers in de lak. Met een roller of kwast is een maximum laagdikte van slechts 70 mu mogelijk. Daardoor kunnen wij altijd een kwalitatief hogere, dikkere en strakkere laklaag garanderen dan iedere andere aanbieder.

Bij ons kun je producten standaard bestellen in zwart en trendy structuurafwerkingen, in reguliere E1-kwaliteit MDF en vochtwerende MDF (V313). Wij kunnen je producten ook aflakken in iedere RAL-kleur. Vraag hiervoor online een offerte aan door op onderstaande link te klikken.

Offerte aanvragen
Wij worden beoordeeld met een 9.2

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.